Fiat Talento - Термоизолација

Обрнете внимание на сите детали од нашата термоизолација на возилото Fiat Talento - исполнивме се што беше побарано од нашите клиенти кои имаа потреба од специјализирано возило за извршување на својата дејност.
- Врати изработени од полиестерски одлиени капаци
- Кров, челен ѕид и страници од панели од сопствено производство
- Нелизгачки под отпорен на абење
- Вграден специјален ладилен уред...
✅Ние ги исполнуваме Вашите бизнис потреби - побарајте понуда денес!


Print   Email