24/7 "Прва Помош" за Вашето возило

  Било каде било кога, SCANIA Assistance кога Ви е потребна „прва помош“ за Вашето Scania возило!
👉 Во секое време од денот и ноќна само побарајте не на 070 311 331!

 


Печати   Е-пошта