Балансирање и центрирање на лесни и тешки товарни возила

 Професионални, искусни, опремени - целосна грижа за Вашето возило!
👉 Најсовремена техника на ласерско центрирање и балансирање на тешки, лесни товарни возила и приколки!
💯 СА - ТРА - се што Ви е потребно!


Печати   Е-пошта