Лесен куфер за возила

Немате потреба од ладилник ниту пак од возило со церада, тогаш нашиот ЛЕСЕН КУФЕР е решение за вас! Големата издржливост и високиот товар се главни карактеристики на оваа цврста полиестерска надградба! #satramakedonija #lightbox #lightboxvehicle #commercialvehicles #upgradingvehicles #polyester #polyesterpanels

You don't need a refrigerator or a tarpaulin vehicle, then our LIGHT BOX VEHICLE is the solution for you! High durability and high load are the main features of this solid polyester upgrade! @Satra


Печати   Е-пошта